.

Sarmale

Posted on
  • vineri, 3 februarie 2012
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete: , ,
  • Cum se fac sarmale, reteta culinara pentru sarmale


    Ingrediente:
    • 1 varza acra potrivita
    • 1 kg carne tocata
    • 4 linguri orez 
    • 2 cepe mari
    • 2 linguri bulion
    • 1 lingura condimente pentru sarmale
    Mod de preparare:

    Desfaci varza in foi potrivite pentru sarmale si toci cotorul ramas. Amesteci carnea tocata cu orezul spalat, cepele, curatate si tocate marunt si adaugi si 1 lingura condimente pentru sarmale. Iei din umplutura cu lingura si pui in cate o foaie de varza. Impachetezi sarmale. Iei o cratita si pui un strat de varza tocata, 2 linguri de bulion si asezi sarmalele pregatite. Dai cratita la cuptor, sa fiarba incet.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint