Ingrediente:
- 700 g piept de pui
- 3 morcovi
- 2 ardei
- 300 g fasole verde pastai
- o telina
- 50 g seminte de susan
- 2 linguri sos de soia
- o lingura sos de stridii
- 2 linguri ulei de susan
Pieptul de pui, taiat cubulete, il prajesti in ulei intr-o wok (o tigaie mai adanca), la flacara mare. Cand bucatile devin aurii, pui legumele, curatate si taiate in prealabil. Amesteci mereu, sa nu se arda. Dupa ce legumele s-au prajit, adaugi seminte de sausan, sos de soia si sos de stridii. Mai tii wok-ul pe flacara 2-3 minute cat sa se amestece aromele. Nu adaugi sare, cele doua sosuri fiind, de regula, destul de sarate. Servesti fierbinte puiul cu susan si legume, alaturi de o garnitura de cus-cus sau orez.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu