Ingrediente:
Pentru blat
- 6 oua
- 6 linguri zahar
- 6 linguri faina
- 2 oua
- 6 linguri lapte
- 6 linguri ulei
- 6 linguri zahar
- 1 lingurita amoniac
- 4 linguri cacao
- faina cat cuprinde
- 1/2 l lapte
- 6 linguri faina
- 6 linguri zahar
- 50 g margarina
- coaja si zeama de lamaie (daca doresti)
- 1/2 pachet margarina
- 5 linguri zahar
- 1 lingura ulei
- 1 lingura apa
- 3 linguri cacao
Pregatim blatul. Amesteci ouale cu zaharul, pana acesta se topeste, apoi adaugi faina. Coci compozitia intr-o tava. Pe urma pregatim foile. Amesteci ingredientele si faci un aluat pe care il imparti in doua. Intinzi doua foi, pe care le coci pe dosul unei tavi.
Acum o sa pregatim crema. Fierbi laptele cu zaharul si adaugi faina treptat pana se formeaza o crema. Dai la rece crema pentru scurt timp, apoi adaugi margarina, coaja rasa de lamaie si zeama de lamaie. Pentru pregatirea glazurii pui intr-un vas margarina, sa se topeasca, adaugi si restul de ingrediente si il lasi sa fiarba pana se ingroasa.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu