.

Scoverzi umplute

Posted on
  • marți, 14 februarie 2012
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete: ,
  • Cum se fac scoverzi umplute, reteta culinara pentru scoverzi umplute


    Ingrediente:

    Pentru aluat
    • 1 kg faina
    • sare
    • 50 g margarina
    • 500 ml lapte
    • 2 oua
    • 1 cub drojdie
    Pentru umplutura I
    • 200 g branza sarata
    • 2-3 fire ceapa verde
    • 1 legatura marar
    Pentru umplutura II
    • 200 g branza dulce
    • 50 g zahar
    • 1 oua
    Pentru umplutura III
    • 500 g ton din conserva
    • 1 ceapa tocata
    • 1 ou
    Pentru final
    • 4-5 oua batute spuma
    • pesmet
    • 300 ml ulei pentru prajit
    Mod de preparare:

    Amesteci faina cu sare, margarina, laptele, ouale si cubul de drojdie. Framanti bine aluatul sa se incorporeze toate ingredientele si lasi la dospit. Apoi intinzi aluatul si il tai in dreptunghiuri. Pui pe fiecare dreptunghi cate o lingura de umplutura si impaturesti dreptunghiurile in doua. Apoi le dai prin faina, ou batut si pesmet. Prajesti scoverzile in ulei incins, pe ambele parti si le scoti pe servetele absorbante.

    Pentru umplutura I:

    Amesteci branza sarata, sfaramata cu furculita, impreuna cu ceapa verde, spalata si taiata rondele si cu mararul verde tocat marunt.

    Pentru umplutura II:

    Amesteci branza dulce cu zaharul si cu oul, pana iese o pasta.

    Pentru umplutura III:

    Scurgi tonul de ulei, il zdrobesti cu furculita si il amesteci cu o ceapa spalata si tocata marunt. Adaugi si oul si amesteci pana rezulta o pasta. Scoverzile sunt foarte gustoase atat calde, cat si reci.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint