Ingrediente:
- 600 g varza de Bruxelles
- 1 ceapa
- 3 catei de usturoi
- 150 g bacon slab (sunculita afumata)
- 3 linguri ulei
- 1 lingurita boabe de mustar
- 150 g seminte de pin
- sare
- piper macinat
Cureti verzele, le speli si le fierbi circa 40 de minute, in apa cu sare. Treci apoi verzele printr-un jet de apa rece, le lasi sa se scurga si le tai in doua sau le lasi intregi pentru ca au un aspect mai frumos. Cureti ceapa si usturoiul si le toci marunt. Calesti verzele impreuna cu baconul. Adaugi boabele de mustar si le lasi sa se rumeneasca circa 8-10 minute, amestecand din cand in cand. Adaugi usturoiul, ceapa si semintele de pin, putina apa si fierbi totul 5 minute. Potrivesti gustul de sare si de piper si servesti mancarea calda.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu