.

Oua umplute cu pasta de ton

Posted on
  • duminică, 4 martie 2012
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete: ,
  • Cum se fac oua umplute cu pasta de ton, reteta culinara pentru oua umplute cu pasta de ton


    Ingrediente:
    • 10 oua proaspete
    • 1 conserva (160 g) ton in suc propriu
    • 1 fir de ceapa verde
    • 1 castravete mic murat in otet
    • 2 lingurite rase mustar
    • 2 linguri zeama de lamaie
    • cate 2 fire de marar si patrunjel
    • 2 linguri maioneza light
    • piper negru macinat
    • 1 varf de cutit boia dulce
    • sare
    Mod de preparare:

    Fierbi ouale, tari, le racesti fortat si le decojesti. Le tai in jumatate pe lungime si le scoti galbenusurile cu grija, ca sa ramana albusul intreg. Cureti ceapa verde si o tai in rondele fine. Speli verdeata, o usuci intre servete si o toci marunt. Tai castravetele in cubulete. Pui intr-un castron galbenusurile fierte si zdrobite, mustarul, ceapa, verdeata, castravetele, maioneza, zeama de lamaie, boiaua si tonul bine scurs. Amesteci totul bine cu o furculita, pana obtii o pasta omogena, pe care o sarezi si condimentezi dupa gust. Cu aceasta pasta umpli albusurile si le asezi pe un platou. Le poti decora cu fasii subtiri de ardei crud, gogosar murat sau cu frunze de verdeata proaspata. Le consumi dupa ce le-ai pastrat 15-20 de minute la rece.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint