Ingrediente:
- 1 piept de pui mare
- 2 oua
- 1 lingura faina
- 50 ml lapte
- 200 g masline verzi fara samburi sau umplute
- 100 g cascaval
- 3 linguri ulei
- piper
- sare
Bati ouale impreuna cu laptele, faina si putina sare. Din aceasta cantitate faci doua omlete. Le prajesti in tigaia cu ulei incins, pana se rumenesc bine. Tai pieptul de pui in doua felii, pe care le asezi intre bucati de folie de polietilena si le bati cu ajutorul ciocanului pentru snitele, pana obtii niste discuri subtiri. Le presari cu sare si piper dupa gust.
Pe fiecare bucata de piept de pui, asezi omlete. Infingi maslinele pe cate un betisor pentru frigarui si le pui pe omlete. Razi deasupra putin cascaval si rulezi pieptul de pui, ajutandu-te de betisoarele pentru frigarui.
Legi fiecare rulada cu ata si le pui intr-o tava pe care o introduci in cuptorul cald, la foc mediu, pentru 40-50 de minute. Servesti ruladele cand s-au mai racit, dupa ce le-ai scos ata si betisoarele.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu