Ingrediente:
- 2 piepti de pui file
- 8-10 castraveti acri
- 400 g ciuperci champignon proaspete sau conservate in apa cu sare
- 4 oua
- piper
- sare
- 200 ml ulei
- 1-2 lingurite mustar dulce
- 1 lamaie
- Pentru decor
- 2-3 gogosari acri
- 2 linguri rondele de masline
Speli carnea de pui si o pui la fiert in apa cu sare. Daca intrebuintezi ciupercile proaspete, le cureti, le speli bine si le fierbi intr-un alt vas. Daca folosesti ciuperci conservate, le scorgi bine. Separat fierbi 2 oua tari. Scurgi carnea si ciupercile si le tai marunt. Mixezi galbenusurile oualor fierte cu ale oualor crude si cu mustarul. Incorporezi treptat uleiul. Sarezi maioneza si o acresti dupa gust. Amesteci carnea si ciupercile cu mustarul, castravetii si jumatate din maioneza. Sarezi si condimentezi salata. O asezi in boluri si o decorezi cu maioneza ramasa, felii de gogosari si rondele de masline.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu