.

Branza de capra cu capsuni

Posted on
  • joi, 22 mai 2014
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete:
  • Cum se face branza de capra cu capsuni, reteta culinara pentru branza de capra cu capsuni

    Ingrediente:
    • Branza de capra
    • 100 gr branza proaspata de capra
    • 2 linguri zahar pudra
    • 3 linguri lapte
    • 50 ml smantana pentru frisca
    • Coulis de capsuni
    • 100 gr capsuni
    • 1 lingura buna zahar pudra
    • 1 frunza mare busuioc
    • coaja rasa de la 1/4 lamaie
    • Asamblare
    • 6 capsuni
    • 1 biscuit Oreo
    • frunze busuioc
    • Portii: 2
    Mod de preparare:

    Se freaca branza de capra cu zahar si lapte pana e moale si cemoasa. Se adauga smantana pentru frisca batuta pana sta pe tel. Se omogenizeaza usor. Se poate pastra la frigider.

    Capsunile se cantaresc dupa ce le-ati curatat de codite. Se pun in blender impreuna cu restul ingredientelor. Se mixeaza pana obtineti un piure. Se trece sosul printr-o sita fina (cea de ceai de exemplu). Se pastreaza la rece.

    Asamblare: se pune un inel de patiserie in centrul unei farfurii; pe margine se aseaza capsuni taiate in doua (cu taietura spre exterior). Se umple inelul cu jumatate din crema de branza si se niveleaza cu dosul unei lingurite; se scoate inelul; in jur se toarna jumatate de coulis; deasupra se presara biscuitit sfaramati si se decoreaza cu frunze de busuioc.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint