Ingrediente:
- Branza de capra
- 100 gr branza proaspata de capra
- 2 linguri zahar pudra
- 3 linguri lapte
- 50 ml smantana pentru frisca
- Coulis de capsuni
- 100 gr capsuni
- 1 lingura buna zahar pudra
- 1 frunza mare busuioc
- coaja rasa de la 1/4 lamaie
- Asamblare
- 6 capsuni
- 1 biscuit Oreo
- frunze busuioc
- Portii: 2
Mod de preparare:
Se freaca branza de capra cu zahar si lapte pana e moale si cemoasa. Se adauga smantana pentru frisca batuta pana sta pe tel. Se omogenizeaza usor. Se poate pastra la frigider.
Capsunile se cantaresc dupa ce le-ati curatat de codite. Se pun in blender impreuna cu restul ingredientelor. Se mixeaza pana obtineti un piure. Se trece sosul printr-o sita fina (cea de ceai de exemplu). Se pastreaza la rece.
Asamblare: se pune un inel de patiserie in centrul unei farfurii; pe margine se aseaza capsuni taiate in doua (cu taietura spre exterior). Se umple inelul cu jumatate din crema de branza si se niveleaza cu dosul unei lingurite; se scoate inelul; in jur se toarna jumatate de coulis; deasupra se presara biscuitit sfaramati si se decoreaza cu frunze de busuioc.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu