.

Friptura cu vitel rulat , porc si cartofi

Posted on
  • miercuri, 28 ianuarie 2015
  • by
  • Denisa's Vlogs
  • in
  • Etichete: , , , , ,
  • Cum se face friptura cu vitel rulat , porc si cartofi, reteta culinara pentru friptura cu vitel rulat , porc si cartofi

    Ingrediente:
    • 500 gr carne vitel
    • 500 gr piept de porc
    • 1 kg cartofi
    • 2 cepe rosii
    • 2 linguri otet zmeura 
    • 2 linguri mustar cu hrean
    • 1 lingurita maghiran uscat
    • 1 lingurita cimbru uscat
    • 1 lingurita boia rosie de ardei
    • 1 ardei iute rosu
    • 1/2 lingurita fulgi chili
    • 4 linguri ulei masline
    • sare
    • 1 cana apa
    Mod de preparare:

    Cartofii se curata , se spala , se taie bucati mari, se sareaza  si se pun in tava. Turnati in tava o cana cu apa .
    Bucata de vitel se bate bine cu batatorul de snitele si se unge cu mustar . Se condimenteaza cu cimbru , maghiran , sare , chili . Se ruleaza si se fixeaza rulada cu ajutorul snurului de silicon .
    Se pune ruloul de vitel in tava , langa el se aseaza si bucata de piept de porc sarata si condimentata .
    Ceapa rosie se curata se toaca si se presara peste friptura .
    Bucatile de carne se stropesc cu otet de zmeura .Se presara peste toata compozitia cu boia de ardei , se stropeste cu ulei .
    Acoperiti tava cu folie de aluminiu si dati la cuptor o ora .
    Dupa o ora scoateti folia si lasati inca 15 minute ca friptura sa se rumeneasca .
    Serviti friptura decorcata ardei iute si patrunjel verde .

    sursa: mihaela dorina rozsnyai

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint