Cum se face vitel cu vinete si ardei gras, reteta culinara pentru vitel cu vinete si ardei gras
Ingrediente:
300 g spata de vitel, 1 vanata mare, 1 ceapa rosie, 1 ardei gras rosu, 1 ardei gras galben, 1 ardei gras verde, 50 ml ulei, 100 ml vin alb sec, 1 legatura marar, piper, sare
Mod de preparare:
Curatati carnea de pielite si tendoane, spalati-o, scurgeti-o de apa si taiati-o in feliute subtiri, apoi feliutele taiati-le in fasii de circa 6-7 cm lungime si 2-3 cm latime. Curatati, spalati si taiati ceapa. Curatati vanata de coaja, spalati-o si taiati-o in felii de circa 1 cm grosime, apoi feliile taiati-le in bastonase.
Curatati ardeii de cotoare si seminte, spalati-i si taiati-i in bastonase. Caliti in ulei ceapa tocata 1-2 minute, apoi adaugati carnea de vitel si prajiti-o impreuna cu ceapa 15 minute. Adaugati ardeiul gras, vinul si potriviti de sare si piper. Acoperiti cu un capac si lasati sa fiarba la foc mic inca 10 minute.
Vitel cu vinete si ardei gras
Posted on sâmbătă, 15 octombrie 2011 by Zaahoo in
Etichete:
Fripturi,
Mancaruri cu carne,
Mancaruri cu sos si carne
Etichete:
Fripturi,
Mancaruri cu carne,
Mancaruri cu sos si carne
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu