Cum se fac chiftele de cartofi, reteta culinara pentru chiftele de cartofi
Ingrediente:
1 kg cartofi noi, 250 g sunca de Praga, 150 g branza telemea, 5-6 linguri cu faina, 2 oua, cimbru, ulei, sare, piper
Mod de preparare:
Spala bine cartofii si pune-i la fiert in apa cu sare. Curata-i de coaja, zdrobeste-i cu furculita. Adauga branza rasa, sunca taiata cubulete, putin cimbru si ouale batute cu un praf de sare si piper. Incorporeaza faina pana obtii o compozitie bine legata.
Pudreaza-ti palmele cu faina si modeleaza chiftelele. Rumeneste-le in baie de ulei incins si scoate-le pe hartie absorbanta pentru a indeparta surplusul de grasime. Serveste-le fie calde, fie reci, alaturi de un sos de iaurt.
Chiftele de cartofi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu