Cum se fac cartofi aromati la cuptor, reteta culinara pentru cartofi aromati la cuptor
Ingrediente:
3-4 cartofi noi, 200 g kaizer sau sunculita taraneasca, 1 crenguta de rozmarin, sare, piper
Pentru aluat
300 g faina, 200 g unt, 1 ou, sare
Mod de preparare:
Framanta faina cu untul taiat cubulete, un praf de sare si oul. Adauna-l pe tot ca pe o minge si lasa-l la rece cateva ore. Intinde-l intr-o tava unsa cu unt. Asaza deasupra felii de kaizer sau sunculita taraneasca. Separat, spala cartofii si pune-i la fiert in coaja c un praf de sare.
Taie cartofii in felii potrivit de groase si pun-ei peste kaizer. Presara deasupra rozmarin si lasa la cuptor , la foc moderat, 35-40 de minute.
Truc !
Poti fierbe mai multi cartofi decat este nevoie. Ce-ti ramane, pui la frigider si prajesti usor a.. treia zi!
Cartofi aromati la cuptor
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu