Cum se face cotlet de porc cu chutney de ceapa, reteta culinara pentru cotlet de porc cu chutney de ceapa
Ingrediente:
un kg cotlet porc, sare, piper, cimbru, boia, 500 g ceapa rosie, o lingura otet balsamic, 100 ml vin rosu, 100 g zahar brun, ulei, nucsoara
Mod de preparare:
Se feliaza cotletul. Se face un amestec din sare, piper, cimbru, boia si se freaca bucatile de carne pe ambele parti. Se lasa o ora la frigider, apoi se pun pe gratar. Se prepara chuney-ul de ceapa astfel: se taie ceapa fideluta, se caleste in doua linguri ulei impreuna cu zaharul brun si, cand e translucida, se adauga vinul si otetul balsamic. Se adauga un praf de nucsoara si se lasa sa fiarba pana se caramelizeaza. Cotletele se servesc cu sos chutney si cu piure de cartofi.
Cotlet de porc cu chutney de ceapa
Posted on luni, 10 octombrie 2011 by Zaahoo in
Etichete:
Fripturi,
Gratar,
Mancaruri cu carne,
Retete de toamna,
Retete la gratar
Etichete:
Fripturi,
Gratar,
Mancaruri cu carne,
Retete de toamna,
Retete la gratar
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu