Cum se face fasole cu bureti de toamna, reteta culinara pentru fasole cu bureti de toamna
Ingrediente:
400 g fasole alba uscata, 800 g bureti de toamna-iutari sau ghebe, 1 ceapa rosie, 1 ardei gras, 2 rosii, 100 ml ulei, 1 lingura cimbru uscat sau 1 legatura cimbru verde, sare, piper
Mod de preparare:
Puneti la fiert fasolea inmuiata, de pe o zi pe alta, schimbati de doua, trei ori apa de fiert cu alta apa fierbinte. Cand boabele au fiert, scurgeti apa. Curatati buretii si legumele, taiati-le in cubulete, felii, rondele, dupa plac.
Caliti-le in ulei, cu sare si piper si cand s-aun inmuiat puneti-le peste fasole. Amestecati, adaugati cimbrul maruntit, sare si piper daca mai este nevoie si serviti preparatul cald sau rece, dupa plac.
Fasole cu bureti de toamna
Etichete:
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu