Ingrediente:
500 g maruntaie de pui: inimi, pipote, ficat,, 2 dovlecei,, 1 gulioara, 1 conopida, 2 cepe, 1 pahar vin aromat, 100 ml ulei, sare, piper
Curatati si spalati bine maruntaiele, curatati zarzavaturile, desfaceti conopida in buchetele. Taiati maruntaiele in feliute si condimentati-le cu sare si piper. Caliti-le in ulei si dupa 10 minute, adaugati legumele taiate in cubulete.
Tineti vasul la foc potrivit si amestecati din cand in cand, ca sa nu se prinda mancarea de vas. Cand ingredientele s-au inmuiat, opriti focul si turnati amestecul intr-o tava.
Adaugati 1 pahar vin si puneti tava la cuptor pana cand lichidul scade si legumele se rumenesc. Serviti mancarea calda. Merge si cu mamaliga.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu