Cum se fac frigarui de pui cu ardei, reteta culinara pentru frigarui de pui cu ardei
Ingrediente:
600 pulpe de pui dezosate, 500 g gogosari, o ceapa rosie, sare, piper, cimbru macinat, o lingura zahar, o lingurita boia dulce, 3-4 linguri ulei de masline, bete pentru frigarui
Mod de preparare:
Se spala pulpele de pui, se lasa sa se scurga pe un servet absorbant si se taie bucatele mici, astfel incat sa se poata infinge pe betele speciale. Se spala si se curata gogosarii si ceapa, se taie si se amesteca intr-un bol cu pulpele de pui.
Se adauga uleiul de masline, sare, boiaua, piperul, zaharul si cimbrul macinat. Se framanta cateva minute si apoi se lasa la rece. Intre timp se incinge gratarul si se unge cu putina grasime. Se pregatesc frigaruile, se infing bucatelele de ardei si de carne si se pun pe gratar. Se rasucesc si, dupa ce s-au rumenit, se servesc cu garnitura de salata verde.
Frigarui de pui cu ardei
Posted on miercuri, 12 octombrie 2011 by Zaahoo in
Etichete:
Frigarui,
Fripturi,
Gratar,
Mancaruri cu carne,
Retete de toamna
Etichete:
Frigarui,
Fripturi,
Gratar,
Mancaruri cu carne,
Retete de toamna
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu