Cum se fac snitele de porc cu salata de rosii, reteta culinara pentru snitele de porc cu salata de rosii
Ingrediente:
500 g cotlet de porc, sare, piper, o lingura mustar, 4 oua, 3-4 linguri faina, 200 g pesmet, cimbru uscat si macinat
Pentru salata
100 g rucola, otet balsamic, 4 rosii, 2-3 cepe rosii, ulei de masline, o bagheta, 50 g unt, 3-4 catei usturoi, ulei pentru prajit
Mod de preparare:
Se curata usturoiul, se spala si se piseaza. Se amesteca cu untul moale si cu sare. Se feliaza bagheta si se unge cu aceasta compozitie. Se aranjeaza feliile in tava tapetata cu hartie de copt si se baga in cuptor. Separat, se taie cotletul de porc felii subtiri si se bat cu ciocanul de snitele. Se condimenteaza cu sare, piper si mustar de dijon si se acopera cu o folie de plastic.
Se lasa la rece cateva minute si in acest timp se spala rucola, se feliaza rosiile si ceapa. Se amesteca, se potrivesc de sare, piper, ulei de masline si otet balsamic. Se incinge uleiul in tigaie, se bat ouale cu faina si se trec feliile de cotlet prin pesmet, ou, pesmet si apoi se prajesc. Se scot pe servet absorbant si se servesc cu paine aromata si salata sau daca doriti cu cartofi nature. Se orneaza cu cimbru proaspat, respectiv ceapa verde.
Snitele de porc cu salata de rosii
Etichete:
Mancaruri cu carne,
Retete de toamna
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu