Cum se face ciorba de legume, reteta culinara pentru ciorba de legume
Ingrediente:
4 morcovi, o ceapa, 200 g fasole verde fideluta, 3 cartofi, 2-3 gogosari, 100 g porumb, 100 g mazare, un kg rosii, o telina radacina si frunze, sare, piper macinat, 2-3 linguri ulei de floarea-soarelui, 1-2 legaturi patrunjel
Mod de preparare:
Se curata si se spala toate legumele. Se taie felii sau cubulete ca pentru ciorba si se pun sa fiarba in apa cu sare. Se toarna in zeama uleiul de floarea-soarelui si se potriveste cu sare si piper. Se lasa sa fiarba la foc mic ca sa nu se zdrobeasca morcovii, cartofii si mazarea.
Separat se spala rosiile, se oparesc si se decojesc. Se paseaza cu blenderul si se trec prin sita. Se fierb separat in cateva clocote. Dupa ce au fiert bine legumele, se adauga si sucul de rosii si se mai lasa sa clocoteasca cateva minute. Ciorba se serveste ornata cu patrunjel si telina verde tocata marunt.
Ciorba de legume
Etichete:
Borsuri si Ciorbe,
Retete de toamna
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu