Cum se face supa de ardei cu bulete de branza, reteta culinara pentru supa de ardei cu bulete de branza
Ingrediente:
3 ardei grasi rosii, 2 cartofi, 2 cepe, un litru de supa de legume din concentrat, o lingura ulei, 2 linguri smantana, 1/2 lingurita boia dulce, un varf cutit subtire de boia iute, sare
Pentru bulete
un pachet 250 g branza grasa de vaci, cateva frunze de busuioc
Mod de preparare:
Se curata toate legumele si ceapa se taie marunt, ardeii in fasii inguste, iar cartofii cuburi cat mai mici. Se prepara supa din concentrat si se lasa deoparte. Se prepara supa din concentrat si se lasa deoparte. In oala se incinge uleiul si se pune ceapa. Dupa ce a devenit sticloasa, se pun ardeii si cartofii si se lasa maximum 2 minute sa se inmoaie in ulei. Apoi, se toarna, supa din concentrat si se lasa sa fiarba.
Dupa ce cartofii si ardeii au fiert, se scurg de zeama, care se pastreaza si se mixeaza. Se dilueaza apoi cu zeama in care au fiert, se pune smantana si boiaua. Se potriveste gustul de sare. Branza se sfarama si se mixeaza pentru a se transforma intr-o pasta omogena. Apoi se amesteca cu busuioc fin tocat si, cu degetele umezite in apa rece, se modeleaza buletele. Se serveste calda, cu buletele de branza alaturi.
Supa de ardei cu bulete de branza
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu