Cum se face tarta cu morcovi si praz, reteta culinara pentru tarta cu morcovi si praz
Ingrediente:
un pachet aluat congelat pentru foietaj, o tulpina praz, un morcov mare mare sau 2 mici, 3 oua, 50 ml lapte, 100 ml smantana sau iaurt, sare, piper alb
Mod de preparare:
Se desface aluatul congelat, se intinde cu grija pentru a-l ajuta sa se decongeleze si se lasa asa. Se curata morcovul si prazul si se pun la fiert, separat, taiate in bucati mai mari, in apa cu sare. Trebuie sa fiarba pe 3/4.
Aluatul decongelat se asaza in tava de copt. Se bat ouale ca pentru omleta si se incorporeaza laptele si smatana. Se asaza rondele de morcov si praz, dupa imaginatie. Se da tava la cuptor pentru 40 de minute.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu