Cum se face fleica de porc cu sfecla rosie in sos dulce acrisor, reteta culinara pentru fleica de porc cu sfecla rosie in sos dulce acrisor
Ingrediente:
700 g fleica de porc, 500 h sfecla rosie coapta, 50 g unt, 2 linguri faina, 250 ml lapte, 2 lingurite miere, 1 lamaie, sare, piper
Mod de preparare:
Spalati fleica, scurgeti-o de apa, taiati-o in bucati potrivite si presarati-o cu sare si piper. Prajiti-o inabusit in ulei si o cescuta cu apa, pana cand se patrunde bine. Pentru sos, caliti in untul topit, faina 1 minute, apoi adaugati laptele si amestecati incontinuu pana cand sosul incepe sa se ingroase.
Puneti in sos mierea, zeama de lamaie, dupa gust si potriviti de sare si piper. Adaugati si 200 g sfecla coapta, pasata si omogenizati bine sosul. Puneti in sos bucatile de carne si mai lasati la foc mic 2-3 minute. Serviti fleica de porc cu sos si sfecla ramasa taiata in feliute.
Fleica de porc cu sfecla rosie in sos dulce acrisor
Posted on luni, 7 noiembrie 2011 by Zaahoo in
Etichete:
Fripturi,
Mancaruri cu carne,
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu