Cum se fac turtite din cartofi, reteta culinara pentru turtite din cartofi
Ingrediente:
4 cartofi mari, 1 ceapa, 1 ou, un varf de lingurita piper macinat, 50 ml ulei, 1 legatura patrunjel, sare
Mod de preparare:
Curatati cartofii, spalati-i si dati-i pe razatoarea mica. Stoarceti-i bine de zeama pe care o lasa, apoi amestecati-i intr-un castron cu oul, ceapa curatata, spalata si tocata marunt. Adaugati si patrunjelul tocat, potriviti de sare si piper si omogenizati bine compozitia. Incingeti intr-o tigaie uleiul si puneti cate 1 lingurita din amestecul de cartofi. Presati si intindeti compozitia. Prajiti turtitele cate 2-3 minute pe fiecare parte, apoi cand se rumenesc frumos pe ambele parti, scoateti-le pe servetele absorbante si lasati-le sa se scurga de ulei.
Turtite din cartofi
Posted on luni, 7 noiembrie 2011 by Zaahoo in
Etichete:
Aperitive cu legume,
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu