Cum se face rulada de gogosari si ghimbir, reteta culinara pentru rulada de gogosari si ghimbir
Ingrediente:
1,5 kg muschi file de porc (bucata intreaga), 2-3 gogosari, 1 ceapa, 100 g ghimbir, 1 ou, 2 linguri pesmet, 1 legatura patrunjel, 50 ml ulei, 1 lingurita rasa cimbru uscat, sare, piper
Mod de preparare:
Curatati carnea de pielite si tendoane, spalati-o, scurgeti-o de apa si stergeti-o cu servetele. Cu un cutit cu lama subtire taiati in muschiul de porc astfel incat sa faceti un "tunel" prin centrul acestuia. Ungeti carnea cu ulei si presarati-o cu cimbru, sare si piper. Curatati gogosarii de cotoare si seminte, spalati-i si taiati-i in fasii. Dati ghimbirul pe razatoarea mica.
Incingeti intr-o tigaie uleiul ramas si caliti fasiile de gogosari impreuna cu ceapa curatata, spalata si tocata julienne. Dupa 10 minute adaugati ghimbirul, potriviti de sare si piper si luati tigaia de pe foc. Dupa ce s-a racit putin, puneti oul si amestecati bine. Umpleti umschiul cu acest amestec si puneti-l intr-o tava pe hartie de copt. Coaceti rulada la foc potrivit circa 60 de minute. Taiati-o in felii de circa 2 cm si serviti-o calda cu garnitura la alegere.
Rulada de gogosari si ghimbir
Posted on duminică, 6 noiembrie 2011 by Zaahoo in
Etichete:
rulada cu carne,
rulada cu carne si legume,
rulada cu legume,
Rulade,
rulade cu carne
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu