.

Vinete umplute cu ficatei de pui si linte

Posted on
  • duminică, 6 noiembrie 2011
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete:
  • Cum se fac vinete umplute cu ficatei de pui si linte, reteta culinara pentru vinete umplute cu ficatei de pui si linte


    Ingrediente:

    4 vinete potrivite, 500 g ficatei de pui, 300 g linte fiarta, 1 ardei gras, 1 ceapa, 1 morcov, 1 telina mica, 2 linguri pasta de tomate, 50 ml ulei, 1 legatura patrunjel, sare, piper


    Mod de preparare:

    Spalati vinetele si taiati-le in doua, pe lung. Scoateti cu o lingura miezul acestora, astfel incat peretii sa ramana de circa 1 cm grosime. Curatatia rdeiul gras, ceapa, morcovul si telina, spalati-le si tocati-le cat mai marunt. Amestecati intr-un castron legumele cu lintea, ficateii, uleiul, patrunjelul tocat marunt si pasta de tomate. Umpleti jumatatile de vinete cu acest amestec si puneti-le pe o tava, pe hartie de copt. Puneti tava in cuptorul incins si coaceti vinetele astfel pregatite la foc potrivit, circa 45 de minute. Serviti vinetele umplute calde, cate doua jumatati la o portie.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint