Cum se fac vinete umplute cu ficatei de pui si linte, reteta culinara pentru vinete umplute cu ficatei de pui si linte
Ingrediente:
4 vinete potrivite, 500 g ficatei de pui, 300 g linte fiarta, 1 ardei gras, 1 ceapa, 1 morcov, 1 telina mica, 2 linguri pasta de tomate, 50 ml ulei, 1 legatura patrunjel, sare, piper
Mod de preparare:
Spalati vinetele si taiati-le in doua, pe lung. Scoateti cu o lingura miezul acestora, astfel incat peretii sa ramana de circa 1 cm grosime. Curatatia rdeiul gras, ceapa, morcovul si telina, spalati-le si tocati-le cat mai marunt. Amestecati intr-un castron legumele cu lintea, ficateii, uleiul, patrunjelul tocat marunt si pasta de tomate. Umpleti jumatatile de vinete cu acest amestec si puneti-le pe o tava, pe hartie de copt. Puneti tava in cuptorul incins si coaceti vinetele astfel pregatite la foc potrivit, circa 45 de minute. Serviti vinetele umplute calde, cate doua jumatati la o portie.
Vinete umplute cu ficatei de pui si linte
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu