Cum se face strudel cu dovleac, nuci si mere, reteta culinara pentru strudel cu dovleac, nuci si mere
Ingrediente:
1 pachet foi de placinte, 200 ml ulei, 1 lingura scortisoara macinata fin, 2 mere, 500 g miez de dovleac, 100 g nuci zdrobite, 150 g zahar, 4 linguri zahar praf
Mod de preparare:
Radeti dovleacul curatat de coaja pe razatoarea cu ochiuri mari. Curatati merele si taiati-le in cubulete. Puneti intr-un vas merele si dovleacul, adaugati zaharul si 1 lingurita de scortisoara si caliti-le la foc potrivit in 2 linguri apa.
Ungeti cu ulei foile de placinte si apoi presarati-le pe fiecare cu scortisoara. Suprapuneti cate 4-5 foi astfel pregatite si puneti pe ele un strat unfirom de amestec de dovleac si mere.
Presarati nuci zdrobite deasupra si rulati foile cat mai strans, pentru a nu se pierde umplutura. Coaceti strudelele la foc potrivit. Presarati-le cu zahar praf, cat sunt calde inca, inainte de taiere.
Strudel cu dovleac, nuci si mere
Posted on miercuri, 9 noiembrie 2011 by Zaahoo in
Etichete:
Deserturi,
Dulciuri diverse,
Patiserie,
Prajituri
Etichete:
Deserturi,
Dulciuri diverse,
Patiserie,
Prajituri
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu