Cum se face tocanita de ceapa cu rasol de vitel, reteta culinara pentru tocanita de ceapa cu rasol de vitel
Ingrediente:
600 g ceapa, 50 ml ulei, 400 g rasul de vitel fier, 250 ml supa de vita, 2 linguri pasta de tomate, 1 lingura boia de ardei ducel, 1-2 linguri de Knorr Legume in Bucate, 1 lingurita rasa chimen macinat, 1 lingurita miere, 1 legatura patrunjel, sare, piper
Mod de preparare:
Curatati, spalati si taiati ceapa julien. Puneti-o intr-o cratita in uleiul incins si caliti-o inabusit, la fo mic 20 de minute. Adaugati, apoi pasta de tomate si boiaua de ardei.
Amestecati bine si dupa 2-3 minute puneti supa, carnea taiata in feliute, mirea, chimenul, Knorr Legume in Bucate si potriviti de sare si piper. Acoperiti cratita cu un capac si lasati sa fiarba la foc mic inca 15-20 de minute.
La final puneti patrunjelul tocat marunt si mai lasati sa dea in 2-3 clocote. Serviti tocanita de ceapa calda, eventual cu mamaliguta.
Tocanita de ceapa cu rasol de vitel
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu