Cum se face antricot de vita cu legume, reteta culinara pentru antricot de vita cu legume
Ingrediente:
4 bucati antricot de vita, cimbru uscat si macinat, 2-3 frunze de salvie macinate, sare grunjoasa, 100 g unt, piper negru macinat, o capatana usturoi, un dovleac turcesc, 5 ardei, o legatura patrunjel, ulei de masline
Mod de preparare:
Se curata bucatile de antricot de pielite si se lasa cateva minute in apa rece. Se scot din apa si se pun in sita sa se scurga. Intre timp, intr-un bol de plastic, se pun untul, piperul, cimbrul, sarea, salvia macinata si usturoiul pisat. Se amesteca bine, se obtine o pasta si se lasa cateva minute la rece.
Bucatile de carne se sterg bine si se imbraca in pasta condimentata, se infasoara in hartie de copt, se pun in tava si se baga la cuptor. Separat, se spala si se curata dovleacul si ardeii, apoi se taie felii potrivite. Se calesc in uleiul de masline, se condimenteaza cu sare si piper si, dupa ce s-au inabusit in sucul propriu, se baga in cuptor. Se servesc cu antricotul de vita aromat si se orneaza cu frunze de patrunjel.
Antricot de vita cu legume
Etichete:
Mancaruri cu carne,
Retete de toamna
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu