Cum se face cotlet de porc cu ciuperci, reteta culinara pentru cotlet de porc cu ciuperci
Ingrediente:
8 bucati de cotlet de porc, 500 g ciuperci, o ceapa mare rosie, 2 linguri pasta de ardei rosu, 5-6 rosii cherry, sare grunjoasa, piper negru macinat, o legatura patrunjel, 3-4 linguri de ulei de masline, 2-3 crengute rozmarin
Mod de preparare:
Bucatile de cotlet se asaza in tava unsa cu ulei de masline, se condimenteaza cu sare si piper, se acopera cu folie de copt si se baga la cuptor. In acest timp se curata si se spala ciupercile. Se scurg bine de apa si se taie felii medii. Se toaca si ceapa sau se da pe razatoarea mica.
Ceapa se caleste in uleiul incins si treptat se adauga ciupercile. Se calesc in sucul propriu si, dupa ce au fiert, se adauga pasta de ardei si rosiile taiate jumatati. Se pregatesc cu sare si piper si se toarna in tava cu bucatile de cotlet de porc. Se mai lasa cateva minute in cuptor si se servesc ornate cu patrunjel proaspat si crengute de rozmarin.
Cotlet de porc cu ciuperci
Posted on miercuri, 12 octombrie 2011 by Zaahoo in
Etichete:
Fripturi,
Gratar,
Mancaruri cu carne,
Retete de toamna
Etichete:
Fripturi,
Gratar,
Mancaruri cu carne,
Retete de toamna
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu