Cum se fac briose cu branza si ierburi aromate, reteta culinara pentru briose cu branza si ierburi aromate
Ingrediente:
100 g cascaval ementaler, 100 g branza gorgonzola, busuioc verde, 1-2 legaturi de spanac, 4 oua, 220 g unt sau margarina, 100 g nuca macinata, sare, piper, 100 g smantana, 4 linguri faina, hartie pentru briose, rosii cherry pentru ornat
Mod de preparare:
Se aranjeaza la inceput hartiile pentru copt in formele de briose. Separat, se pune untul intr-un bol si se amesteac cu ouale, unul cate unul. Se obtine o crema pufoasa in care se pun nuca macinata, spanacul, busuiocul verde, smantana, sarea, piperul, branza ementaler si gorgonzola date pe razatoarea mica.
Se amesteca usor iar, la sfarsit, se adauga faina cernuta. Se incorporeaza incet sa nu se formeze cocoloase si se toarna compozitia in forme. Formele se pun in cuptor si se coc la 140-150 grade Celsius. Dupa ce s-au copt, se servesc la aperitiv si se orneaza cu rosii cherry.
Briose cu branza si ierburi aromate
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu