Cum se face aperitiv cu ardei, reteta culinara pentru aperitiv cu ardei
Ingrediente:
4 ardei (rosu, galben, verde si portocaliu)
Pentru umplutura
2 morcovi, o telina, 3 mere, 100 g porumb, sare, o legatura patrunjel, piper negru macinat
Pentru maioneza
4 oua, o lingura mustar cu hrean, 400 ml ulei
Mod de preparare:
Se pun pentru inceput 2 oua sa fiarba si se separa celelalte. Dupa ce au fiert ouale, se lasa cateva minute in apa rece si se curata. Galbenusurile crude si cele fierte se amesteca cu sare, piper si mustarul cu hrean. Se adauga uleiul putin cate putin si, dupa ce s-a facut maioenza, se lasa la rece.
In acest timp, se pregatesc legumele, se spala si se rad pe razatoarea mica. Merele si morcovii se stroc bine de suc si se amesteca cu maioneza. Se spala si se curata ardeii, se scurg bine de apa si se umplu cu amestecul de legume si maioneza. Se orneaza cu frunzulite de patrunjel si se servesc la aperitiv.
Aperitiv cu ardei
Etichete:
Aperitive cu legume,
Retete de toamna
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu