Cum se fac cartofi cu bacon si curcan, reteta culinara pentru cartofi cu bacon si curcan
Ingrediente:
un kg cartofi, 500 g pulpa de curcan dezosata, sare, piper, boia iute, o ceapa rosie, cimbru uscat si macinat, ulei de masline, 150 g bacon afumat, o legatura patrunjel
Mod de preparare:
Se curata cartofii, se spala si se lasa sa se scurga pe un prosop absorbant. Se taie rondele si se aranjeaza intr-o tava termorezistenta. Se stropesc cu uleiul de masline si se condimenteaza cu sare si piper. Se adauga si un fir de usturoi tocat marunt si se baga in cuptor acoperiti cu folie de aluminiu.
In timpul acesta, se pregateste carnea de curcan. Se taie cubulete si se condimenteaza cu sare, piper si cimbru uscat. Se presara boia iute si se rumeneste in tigaie impreuna cu ceapa rosie taiata solzisori si cu baconul afumat. Dupa ce s-a facut carnea, se serveste cu cartofii gratinati. Se aranjeaza pe un platou si se servesc ornati cu patrunjel proaspat.
Cartofi cu bacon si curcan
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu