Cum se face chec cu cacao si fulgi de ciocolata, reteta culinara pentru chec cu cacao si fulgi de ciocolata
Ingrediente:
5 oua, 200 g unt, 250 g faina, 200 g zahar, 2 linguri de cacao, 100 g fulgi ciocolata, un praf sare, un plic zahar vanilat, o lingurita praf de copt stins in lapte dulce, hartie de copt, forma de cozonac, zahar pudra
Mod de preparare:
Se separa pentru inceput ouale. Galbenusurile se freaca cu un praf de sare si albusurile se bat spuma si se adauga zaharul in ploaie. Peste galbenusuri se adauga untul moale si se bat bine cu mixerul. Se adauga praful de copt stins in lapte, zaharul vanilat, fulgii de ciocolata, cacauoa si faina cernute.
Se amesteca usor si, la sfarsit, se incorporeaza albusurile batute cu zaharul. Dupa ce s-a omogenizat compozitia, se lasa cateva minute sa se odihneasca. Se toarna in tava tapetata cu hartie de copt si se baga in cuptor, la 140-150 grade Celsius. Dupa ce s-a copt, se racoreste si se serveste ornat cu zahar pudra.
Chec cu cacao si fulgi de ciocolata
Posted on miercuri, 12 octombrie 2011 by Zaahoo in
Etichete:
Aluaturi si Foietaje,
Deserturi,
Dulciuri,
Dulciuri diverse,
Patiserie,
Prajituri
Etichete:
Aluaturi si Foietaje,
Deserturi,
Dulciuri,
Dulciuri diverse,
Patiserie,
Prajituri
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu