Cum se fac frigarui cu gogonele si vinete, reteta culinara pentru frigarui cu gogonele si vinete
Ingrediente:
500 g carne tocata, 2-3 vinete, 2-3 cepe rosii, bete pentru frigarui, sare, piper, grasime pentru uns gratarul
Mod de preparare:
Se spala si se curata vinetele. Se taie rondele si se condimenteaza cu sare. Se pun in sita si se lasa sa se scurga de sucul toxic. Intre timp, se pregatesc gogonelele. Din carnea condimentata si tocata se formeaza gogonele si se aranjeaza pe un platou.
Se incinge gratarul, se unge cu grasime si apoi se acopera cu un strat de ceapa rosie. Se rumeneste cateva minute pe ambele parti si se pune intr-un bol. Gogonelele se intercaleaza cu vinetele, se infig in betele speciale si se pun pe gratarul incins. Se rasucesc de pe o parte pe alta si, dupa ce s-au rumenit, se servesc cu salata verde.
Frigarui cu gogonele si vinete
Etichete:
Frigarui,
Fripturi,
Gratar,
Retete la gratar
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu