Cum se face tortilla cu pui si migdale, reteta culinara pentru tortilla cu pui si migdale
Ingrediente:
4 foi tortila, 500 g piept de curcan, 100 g samburi de migdale sarati, o bagheta, 100 g unt, 3-4 ardei rosii sau gogosari, busuioc verde, sare, piper
Mod de preparare:
Se taie bagheta felii, apoi cubulete care se stropesc cu unt si sare, se pun in tava si se baga in cuptorul incalzit sa se rumeneasca. In timpul acesta, se spala pieptul intr-un jet de apa rece, se sterge bine cu un servet absorbant si se taie cubulete. Se rumenesc in tigaia unsa cu unt. Se condimenteaza spre final cu sare si piper.
Se curata ardeii, se spala si se taie cubulete. Se calesc in putin ulei si se inabusesc in sucul propriu. Migdalele se pun la cuptor langa crutoanele aromate. Cubuletele crocante de curcan se pun in cratita cu ardei inabusiti se adauga crutoanele si migdalele rumenite, se amesteca usor sa nu se zdrobeasca, se presara dupa nevoie sare si piper si se umplu foile de tortilla, se ruleaza si se servesc ornate cu busuioc verde.
Tortilla cu pui si migdale
Posted on joi, 13 octombrie 2011 by Zaahoo in
Etichete:
Mancaruri cu carne,
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu