Cum se face pui la gratar cu sos de cirese, reteta culinara pentru pui la gratar cu sos de cirese
Ingrediente:
800 g piept de pui, 200 g dulceata de cirese, 100 g unt, zeama de la o lamaie, sare, piper negru macinat
Mod de preparare:
Se feliaza pieptul de pui, se curata de pielite si se trece printr-un jet de apa rece. Se lasa in sita sa se scurga. Se topeste untul intre timp si, cu o parte din cantitate, se ung bucatile de piept si se condimenteaza cu sare si piper dupa preferinta. Se lasa la rece, acoperit cu o folie de plastic.
In restul de unt se pune dulceata de cirese si se amesteca pe foc mic. Se adauga zeama de lamaie si se lasa sa mai clocoteasca cateva minute. Se pregateste gratarul, se unge cu ceapa si se rumenesc felii de pui. Dupa ce s-au facut, se servesc cu garnitura de cirese.
Pui la gratar cu sos de cirese
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu