Cum se fac pachetele cu vinete si branza, reteta culinara pentru pachetele cu vinete si branza
Ingrediente:
1-2 vinete mai lunguiete, 3-4 rosii, 100 g telemea, cimbru, sare, piper, ulei de masline
Mod de preparare:
Vinetele se sterg si se taie pe lung in felii cat mai subtiri. Se presara cu sare, piper si se stropesc cu ulei de masline.
Fiecare felie se frige putin pe gratar cat sa se inmoaie, pentru a fi indoita. Se aseaza in cruce 2 felii de vanata si se pun, alteranativ, cate o felie de rosie, una de branza si una de vinete. Pachetele se prind cu scubitori si se frig pe gratar la foc mediu.
Pachetele cu vinete si branza
Posted on luni, 10 octombrie 2011 by Zaahoo in
Etichete:
Aperitive cu brinza,
Aperitive cu legume,
Retete de toamna
Etichete:
Aperitive cu brinza,
Aperitive cu legume,
Retete de toamna
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu