Cum se face tort cu crema de zahar ars, reteta culinara pentru tort cu crema de zahar ars
Ingrediente:
Pentru blat
4 oua, 4 linguri cu faina, 4 linguri cu zahar
Pentru crema
800 ml lapte, 8 linguri zahar, 6 oua
Pentru glazura
200 g zahar
Mod de preparare:
Cele 200 g zahar se topesc la foc mic, pana devine auriu. Se imbraca forma inclusiv peretii, cu zahar ars. Ouale se bat 5 minute cu zaharul si se incorporeaza laptele treptat. Se toarna incet compozitia de lapte in vasul glazurat cu zahar.
Se separa albusurile si se bat spuma cu zaharul. Se adauga galbenusurile si faina in ploaie. Se toarna usor peste compozitia de lapte. Se coace la cuptor, la bain marie, 45-50 de minute. Se rastoarna rece, blatul insiropandu-se singur.
Tort cu crema de zahar ars
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu