Ingrediente:
500 g
pastrami de pui, 400 g telina, 300 g sfecla rosie fiarta, 1 ceapa rosie, 50 ml
ulei, 250 ml supa de pui, 1 lingurita rasa seminte de coriandru macinate, 1
legatura de marar, sare, piper
Mod de
preparare:
Taiati
pastrami de pui in feliute si prajiti-o in ulei pana, cand se rumeneste putin.
Curatati telina, spalati-o, taiati-o feliute subtiri. Fierbeti feliutele de
telina 5-6 minute. Curatati ceapa, spalati-o si taiati-o marunt si caliti-o 1-2
minute in ulei, apoi puneti-o intr-un strat uniform intr-un vas ceramic.
Peste
ceapa puneti feliile de pastrami si, peste acestea puneti felii subtiri de
sfecla. Acoperiti cu feliile de telina si turnati deasupra supa de pui.
Presarati cu coriandru macinat, potriviti de sare si piper si puneti vasul in
cuptorul incins. Coaceti la foc potrivit 30 de minute, apoi serviti preparatul
cald presarat cu marar tocat marunt.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu