Ingrediente:
500 g piept
de pui, 3 gutui mari, 300 g smantana de gatit (nefermentata), 1 ceapa, 50 ml
ulei de masline, 2 lingurid e zahar, 2-3 fire de rozmarin, 1 legatura de
patrunjel, sare, piper
Mod de
preparare:
Spalati
gutuile, taiati-le in doua pe vertical, scoateti-le miezul lemons si semintele,
apoi, fara a le curate de coaja, taiati-le in cubulete. Caliti cubuletele de
gutuie in uleiul incins, 3-4 minute, adaugati ceapa, curatata, spalata si
tocata marunt.
Dupa 2-3 minute adaugati pieptul de pui taiat in bucatele.
Prajiti toate aceste 5-6 minute la foc mic, amestecand din cand in cand. Dupa ce se rumenesc putin adaugati zaharul, smantana, rozmarinul si potriviti de
sare si piper.
Lasati sa fiarba la foc mic, amestecand ocazional, pana cand
sosul se ingroasa. Serviti preparatul cald presarat cu patrunjel tocat marunt.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu