Cum se fac rulouri de pui cu legume, reteta culinara pentru rulouri de pui cu legume
Ingrediente:
500 g piept de pui, 200 g pesmet alb, 3-4 oua
Pentru umplutura
fasole verde fideluta, 2-3 ardei capia, sare, piper, 2-3 linguri smantana
Pentru garnitura
500 g ardei capia sau gogosari, 3 rosii, 300 g conopida, ulei prajit
Mod de preparare:
Se desface pieptul de pui, se curata depielite si se feliaza ca pentru snitele. Feliile se ung cu putin ulei, se condimenteaza cu sare si piper si se lasa la rece, acoperit cu folie de plastic.
Separat, se fierb fasolea si conopida. Se lasa sa clocoteasca in apa cu sare si, dupa ce au fiert, se scot in sita sa se racoreasca.
Se toaca ardeii si se calesc cateva minute in sucul propriu. Se taie marunt fasolea fiarta si se amesteca cu smatana, sare, piper si se leaga cu putin pesmet. Umplutura se intinde pe feliile de piept si se ruleaza. Se trec prin pesmet si ou si se prajesc.
Se taie gogosarii marunt, se cales, se adauga rosiile pasate si se condimenteaza. Dupa ce s-au rumenit rulourile, se scot pe servet absorbant si se servesc cu legume fierte si sos de ardei usor picant.
Rulouri de pui cu legume
Etichete:
Mancaruri cu carne,
Retete de toamna
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
1 comentarii:
delicios
Trimiteți un comentariu