Cum se face salata de cartofi cu ou si ceapa, reteta culinara pentru salata de cartofi cu ou si ceapa
Ingrediente:
800 g cartofi cu coaja rosie, 5 oua, o legatura patrunjel, 2 cepe albe, 100 g mozzarella, sare, piper, alb si negru macinat, otet blasamic, ulei de masline
Mod de preparare:
Se spala bine cartofii si poi se pun sa fiarba in apa cu sare. Seaprat, se spala ouale si se pun sa fiarba in apa clocotita, aproximativ 10 minute. Dupa ce s-au fiert, se scot si se lasa in apa rece. In acest fel se curata foarte usor. Se verifica daca au fiert cartofii si, daca sunt gata, se scot si se lasa sa se racoreasca.
Se curata de coaja si se taie cubulete. Ouale se taie felii, se pun intr-un bol si se amesteca usor sa nu se zdrobeasca. Mozzarella se taie cubulete si se pune peste cartofi. Se curata, se spala ceapa si se taie solzisori. Se freaca cu sare, ulei si otet balsamic si se amesteca cu ouale si cartofii. Se serveste cu patrunjel verde tocat marunt.
Salata de cartofi cu ou si ceapa
Posted on miercuri, 12 octombrie 2011 by Zaahoo in
Etichete:
Retete de toamna,
Salate de legume,
Salate din oua
Etichete:
Retete de toamna,
Salate de legume,
Salate din oua
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu