Cum se face tocana scazuta de legume cu carne, reteta culinara pentru tocana scazuta de legume cu carne
Ingrediente:
6 cartofi, 400 g fasole verde fideluta, 400 g broccoli, 2 linguri pasta de ardei capia, 2 linguri piure de rosii, o ceapa, sare, piper, o lingura zahar, un praf boia dulce, un praf boia iute, 400 g muschi de porc semiafumat, o legatura patrunjel
Pentru decor
3-4 rosii
Mod de preparare:
Se curata fasolea verde, se spala si se pune sa fiarba impreuna cu buchetelele de broccoli. Se fierb in apa cu sare, 30-40 de minute. Separat, se taie muschiul de porc cubulete si se rumeneste in sucul propriu. Se adauga o ceapa taiata solzisori si se calesc impreuna.
Se condimenteaza cu sare, piper si boia si se adauga si cartofii taiat felii. Se stropesc cu putina apa calduta si se fierb inabusit. Spre sfarsit, se adauga pasta de rosii si ardei. Se amesteca usor, sa nu se zdrobeasca. La final, se pun broccoli si fasolea fiarta si se baga in cuptor sa se rumeneasca. Se serveste ornata cu frunze de patrunjel proaspat.
Tocana scazuta de legume cu carne
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu