.

Supa-crema de ciuperci

Posted on
  • miercuri, 12 octombrie 2011
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete: ,
  • Cum se face supa-crema de ciuperci, reteta culinara pentru supa-crema de ciuperci


    Ingrediente:

    800 g ciuperci, o legatura ceapa verde, o legatura patrunjel, 400 ml lapte, sare, piper negru macinat, o lingura unt, o lingurita ulei de masline

    Mod de preparare:

    Se curata si se spala ciupercile. Se trec prin mai multe jeturi de apa, pentru a indeparta impuritatile, si se lasa sa se scurga in sita. Separat, se pune apa sa clocoteasca cu o lingurita de sare, piper si ulei de masline. Se adauga ciupercile si ceapa verde taiata marunt.

    Se fierb 30-40 de minute, apoi se scot in sita, se scurg si se paseaza cu blenderul. Crema de ciuperci se dilueaza cu apa in care au fiert si se adauga laptele caldut. Se mai da in clocot cateva minute si se adauga patrunjelul tocat fin si untul. Se serveste cu crutoane cu aroma de unt si usturoi.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint