Cum se fac cotlete in crusta de branza Camembert cu varza rosie, reteta culinara cotlete in crusta de branza Camembert cu varza rosie
Ingrediente:
8 cotlete de porc, 100 g branza Cmembert, 150 g cascaval, 1 oua, 50 ml ulei, 1 lingurita seminte de coriandru macinate, 1 lingurita cimbru uscat maruntit, 4 mere mari, 1 varza rosie, 2 linguri pesmet, 8 frunze de salvie, sare, piper
Mod de preparare:
Tocati fideluta varza rosie, frecati-o cu sare si stoarceti-o de zeama pe care o lasa. Caliti-o apoi la foc mic in ulei pana cand se inmoaie bine. Curatati cotletele de pielite, presarati-le cu coriandru, cimbru, sare si piper, apoi prajiti-le in ulei pana cand se patrund bine si se rumenesc pe ambele parti.
Amestecati intr-un castron cascavalul dat pe razatoarea mare cu branza Camembert sfaramata, pesmetul si oul. Adaugati putin piper proaspat macinata si omogenizati bine compozitia. Spalati mere si fara a le curata de coaja, taiati-le in feliute subtiri.
Puneti varza calita intr-o tava, intr-un strat uniform. Deasupra puneti felii de mar si peste acestea puneti cotletele prajite. Pe fiecare cotlet puneti cate o frunza de salvie si cate 1-2 linguri din amestecul de branza si cascaval.
Puneti tava in cuptorul incins si coaceti la foc potrivit spre mare circa 20 de minute. Serviti cotletele in crusta de branza calde, cu garnitura de varza rosie si mere coapte.
Cotlete in crusta de branza Camembert cu varza rosie
Posted on luni, 7 noiembrie 2011 by Zaahoo in
Etichete:
Fripturi,
Mancaruri cu carne,
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu