Ingrediente:
- 600 g piept de pui
- 500 g telina, 1 morcov mare
- 200 g bacon taiat in felii subtiri
- 1 lingura scortisoara
- 150 ml ulei
- 3 linguri mere
- sare, piper
Curatati carnea de pielite, spalati-o, scurgeti-o de apa si stergeti-o cu servetele. Taiati apoi peiptul de pui, astfel incat sa obtineti felii subtiri de carne. Bateti-le usor cu ciocanul de snitele, ungeti-le cu miere si presarati-le cu scortisoara, sare si piper.
Puneti feliile de carne pe cate o felie de bacon, rulati si prindeti cu scobitori. Curatati telina si morcovul de coaja, spalati-le si dati-le pe razatoarea mica. Adaugati oul, un praf de sare si piper si amestecati bine.
Puneti intr-o tava pe hartie de copt cate o lingura din amestecul de telina si morcov, apoi deasupra fiecarei gramajoare puneti cate o papiota de pui si presati.
Puneti tava in cuptorul incins si coaceti la foc potrivit pana cand papiotele se rumenesc bine.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu