Cum se fac tascute cu varza, reteta culinara pentru tascute cu varza
Ingrediente:
500 g pulpa de vitel, 400 g varza murata, 150 g bacon afumat, 1 ceapa mare, 100 ml ulei, 1 lingurita rasa cimbru uscat, sare, piper
Mod de preaparare:
Curatati, spalati si taiati ceapa julienne. tocati fideluta varza, iar daca este prea sarata sau prea acra puneti-o pentru 30 de minute in apa rece. Caliti ceapa in 50 ml ulei 1-2 minute, apoi puneti varza stoarsa bine de zeama.
Caliti la foc mic 20-25 de minute. Taiati carnea in feliute subtiri, spalati-o, scurgeti-o bine de apa si stergeti-o cu servetele absorbante. Bateti feliile de carne cu ciocanul de snitele si presarati-le cu sare si piper.
Puneti pe fiecare felie de carne cate o felie subtire de bacon. Peste bacon puneti 1-2 linguri de varza calita, apoi uniti colturile foii de carne si prindeti-le cu scobitori.
Puneti tascutele astfel pregatite intr-o tava, pe hartie de copt, stropiti-le cu uleiul ramas si coaceti-le in cuptor circa 30 de minute.
Tascute cu varza
Posted on luni, 7 noiembrie 2011 by Zaahoo in
Etichete:
Mancaruri cu carne,
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu