Cum se face cuscus cu tocanita de porc, reteta culinara pentru cuscus cu tocanita de porc
Ingrediente:
1 fir praz, 1 ardei gras rosu, 1 ardei gras portocaliu, 1 ceapa, 4 linguri ulei de masline, sare, piper, zahar, 350 g cuscus (instant), 5-6 felii de muschi de porc (500 de g), 2 linguri parmezan ras
Mod de preparare:
Se taie firul de praz in doua pe lung si se taie fasii. Se curata ardeii grasi si se taie cuburi. Ceapa se toaca si se caleste in 2 linguri ulei incins. Se adauga legumele si 3 linguri apa; se acopera cu un capac si se inabusa 10 minute; se condimenteaza cu sare, piper si 1 praf zahar.
Se opareste cuscusul cu apa cu sare, clocotita, conform indicatiilor de pe ambalaj. Se inmoaie 5 minute. Carnea se taie cuburi; se prajesc in 2 linguri de ulei incins si se amesteca impreuna cu legumele; se lasa sa se patrunda timp de 2 minute.
Se faramiteaza cuscusul cu furculita si se serveste alaturi de amestecul de carne si legume. Se presara parmezan.
Cuscus cu tocanita de porc
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu