Ingrediente:
250 g linte, 3 mere, 3 fire telina verde, 6 linguri de ulei de masline, 3 linguri otet din vin, sare, piper, 800 g medalioane de porc
Mod de preparare:
Se spala lintea in strecuratoare si se lasa sa se scurga. Se acopera cu o cantitate mare de apa si se fierbe cca 40 de minute. Se scurge si se lasa sa se raceasca.
Se decojesc merele si se taie bucati. Se taie fasii tijele de telina. Frunzulitele se toaca. Se amesteca ingredientele pregatite cu 4 linguri ulei, otet, sare si piper. Se lasa sa se marineze cca 20 de minute.
Se prajeste carne ain 2 linguri ulei incins 2-3 minute, pe fiecare parte. Se sareaza si se pipereaza. Se mai potriveste o data de sare si piper salata si se repartizeaza pe farfurii; se asaza deasupra cate 2 medalioane de porc si se presara frunze de telina.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu