Cum se fac pulpe de pui cu cartofi si ardei gras, reteta culinara pentru pulpe de pui cu cartofi si ardei gras
Ingrediente:
2 fire de rozmarin, 600 g cartofi, 2 ardei grasi rosii, sare, piper, 4 linguri ulei de masline, 4 pulpe de pui (cca 200 g), boia
Mod de preparare:
Se incinge cuptorul la 200 de grade Celsius. Se rup acele de rozmarin si se toaca. Se decojesc cartofii, se spala si se taie cuburi. Se curata ardeii grasi si se taie cuburi. Se condimenteaza cartfii si ardeiul gras cu sare si jumatate din cantitatea de rozmarin.
Se amesteca uleiul de masline cu restul de rozmarin, sare si piper si se ung pulpele de pui cu acest amestec. Se asaza apoi pe o tava unsa cu ulei si se presara peste ele boia. In jurul lor se repartizeaza ardei gras si cartofi sis e coace totul la cuptor timp de 50-60 de minute. Se orneaza cu putin rozmarin.
Pulpe de pui cu cartofi si ardei gras
Posted on sâmbătă, 5 noiembrie 2011 by Zaahoo in
Etichete:
Fripturi,
Mancaruri cu carne,
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu